algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Mig centenar d'estudiants independentistes s'ajunten per fer front comú

En el decurs d'aquest cap de setmana mig centenar d'estudiants de Secundària i universitaris de diversos sindicats independentistes es reuneixen a l'antiga escola de la Murtera. L'objecte d'aquesta trobada és analitzar les iniciatives desenvolupades el passat curs i preparar-ne de noves per al vinent. El vincle comú d'aquests estudiants és que tots comparteixen idees independentistes.

El grup majoritari d'estudiants són membres del Bloc d'Estudiants Independentista (BEI) del Principat i les Balears, però també n'hi ha alguns de l'Ikasle Abertzaleak del País Basc i de l'ACE del País Valencià.

Els joves han iniciat les jornades amb la voluntat d'intercanviar la major quantitat d'iniciatives possible que els ajudin a l'hora de formar una línia d'actuació semblant que els atorgui més força per defensar la llengua i contribuir a la nostra nacionalitat històrica. En aquest sentit, es destaquen les propostes programades per l'organització del País Basc que diuen estar en inferioritat de condicions respecte dels dels Països Catalans.

Les jornades esdevenen entre reunions, descans a la fresca i actuacions musicals i recitals de poesia. Enguany és la tercera vegada que aquest grup d'estudiants es reuneix a la Murtera de Manacor en l'únic encontre d'aquests sindicats en la temporada estiuenca. A l'hivern mantenen contactes de forma periòdica per analitzar actuacions en comú, si és necessari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.