muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Mestres de 60 escoles esdevenen alumnes per ensenyar millor

El CPR els replega cada any per ensenyar-los altres sistemes educatius

Una seixantena de centres docents de les comarques del Llevant i Migjorn s'han sumat a la tasca formativa que està duent a terme el Centre del Professorat i de Recursos de Manacor (CPR), el director del qual és Onofre Ferrer Riera. L'objectiu fonamental del centre, que depèn de la Conselleria d'Educació, rau en la formació permanent del professorat d'Educació Infantil, Primària, Secundària, així com educació d'Adults.

Els docents que participen en els cursets esdevenen alumnes durant tot el temps que dura la fase teoricopràctica de l'activitat a la qual prenen part. El més destacat dels àmbits del CPR és el de sociolingüística, que contempla, entre d'altres, l'àrea de Ciències Socials. Des de l'any acadèmic 97/98 es va encetar aquesta línia formativa que compta amb una sèrie d'activitats de formació sobre patrimoni històric, artístic i cultural.

Així el present any, els professors han pogut ser partíceps de tres cursos: el patrimoni històric i artístic de la comarca de Llevant (s. XVI-XX); les gloses a les classes de llengua i l'aprofundiment en la coneixença dels museus. Sobre aquesta darrera oferta, una vintena de professors, procedents de Vilafranca, Son Servera, Campos, Artà, Manacor, Felanitx i Sant Llorenç, pogueren ampliar els seus coneixements durant el curs de Coneguem els Museus.

Un 64'7 per cent dels docents que participaren a aquest curset afirmaren que els aspectes que més els han agradat han estat la diversitat de ponents, la distribució temporal i sobretot, la visita al Museu de Mallorca i a la Fundació Bartomeu March.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.