algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La planta hotelera no té overbooking des que ha començat la Universíada

La caiguda de reserves d'un 0'5 per cent no ha alarmat el sector hoteler

Coincidint amb la Universíada que es du a terme a Palma, paradoxalment a allò que succeeix a la resta de l'Illa, l'ocupació hotelera d'Alcúdia ha baixat un 0'5 per cent aquest mes de juliol en relació al mes passat, segons dades proporcionades pel sector hostaler d'Alcúdia.

Aquesta xifra és prou important per frenar la sobreocupació que pateix aquesta zona durant els mesos d'estiu. Suposadament, els touroperadors que operen en la zona turística d'Alcúdia han desviat els turistes durant aquestes dades a d'altres zones de la Mediterrània per evitar els seus clients les molèsties que causen els problemes de saturació durant la temporada alta.

La caiguda de reserves durant aquests dies no ha generat alarma en el sector turístic alcudienc, que disposa de 27.500 places turístiques. De fet, cadenes hoteleres importants de la zona confirmen que els aparthotels i els apartaments estan ocupats en un cent per cent. El president de l'Associació Hotelera d'Alcúdia, Miquel Ramis, no n'estava assabentat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.