nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
19°

La Caeb aconsegueix descomptes del 30% en les telefonades dels associats

La Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears (Caeb) va aconseguir per a les més de 17.000 empreses associades descomptes telefònics que oscil·laran entre el deu i el trenta per cent, segons la telefonada i l'horari, gràcies a l'acord signat ahir entre el director territorial de Telefònica per a les Balears, País Valencià i Múrcia, José Renuncio Veira, i el presient de Caeb, Josep Oliver.

Aquest acord vol cobrir tres objectius en el món empresarial de les Balears. El primer, renovar i modernitzar les infraestructures de comunicacions de les patronals afiliades a la Caeb «amb condicions molt especials», segons Renuncio.

El segon eix consisteix a abartir el cost de les comunicacions mitjançant uns descomptes, que poden arribar fins al trenta per cent en determinades telefonades, encara que no es precisa les tàrifes que s'aplicaran.

Finalment, es realitzaran accions formatives per introduir les empreses en la societat de la informació amb la finalitat de «rompre les barreres dels mercats i entorns, accedint a través del cibermarqueting a mercats que fins fa poc eren insospitats», remarcà Renuncio.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.