algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
15°

El pacte de govern cursa el repartiment d'àrees de forma equitativa i estable

La Sala va celebrar el darrer ple de l'actual legislatura amb obsequis als regidors

Manacor va viure ahir dimecres el dia després de l'anunci oficial del pacte de govern entre Alternativa Liberal per a Manacor (ALM), l'Agrupació Independent de Portocristo (AIPC), PSM i PSOE, entre una gran expectació i el dubte.

Els representants dels quatre partits que formaran el nou govern municipal ja s'han reunit en dues ocasions per ultimar la configuració del programa de gestió i el repartiment de les presidències de comissions i tinences de batlia. El futur batle de Manacor, Miquel Riera (ALM), explicà que aprofitarà els darrers dies abans de prendre possessió del seu càrrec dissabte, dia tres de juliol, «per concretar amb tots els partits la formació de l'equip de govern» i matisà que també intentarà aprofitar el cap de setmana «per solucionar assumptes professionals i personals que res no tenen a veure amb el meu nou càrrec».

D'altra banda, durant el matí d'ahir es va celebrar el darrer ple de l'actual legislatura que va consistir en la lectura i aprovació de l'acta de la sessió anterior amb la unanimitat de tots els grups. La batlessa en funcions del Consistori manacorí, Catalina Sureda (PP), va aprofitar la darrera sessió plenària per agrair la col·laboració de tots els edils, especialment la dels nou regidors que deixen de ser-ho, com Miquel Cladera del PSM, Eduardo Puche de Convergència de Manacor (CM), Pere Vaquer de Convergència Balear (CB), així com els regidors del Partit Popular, Bartomeu Blanquer, Antoni Vives, Joan Febrer i Antoni Pastor, mentre que del grup socialista els regidors que deixen el consistori són Pere Mas i Sebastià Riera.

Catalina Sureda també va agrair la col·laboració que han dispensat els regidors de l'equip de govern que ella ha presidit durant els tres darrers anys i va valorar molt positivament la tasca que han duit a terme en aquest temps en el consistori manacorí. Finalment, els edils varen ser obsequiats, un per un, amb una insígnia que representa l'escut de Manacor. Així mateix, Sureda guardonà els distints tinents de batle amb una reproducció de la vara de manament de la casa de la Vila com a recordatori.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.