cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
27°

PP i ASI fan oficial el seu pacte per governar la pròxima legislatura

El segon de la llista independent renuncia per «discrepàncies» amb Rabasco

El Partit Popular i l'Agrupació Social independent (ASI), varen fer oficial ahir oficial el seu pacte per tornar governar junts altres quatre anys. L'actual batle en funcions i president del PP, Gaspar Oliver; el candidat electe pel partit, Lluc Tomàs, i el president d'ASI, Joaquín Rabasco, confirmaren ahir aquest fet anunciant el suport dels independents a la batlia dels populars.

Tot i això, encara ara no s'ha negociat el repartiment de les àrees de govern per a la propera legislatura. Malgrat l'enteniment entre ambdós partits, el pacte neix envoltat de polèmica. El número dos de la candidatura d'ASI, Alfonso Céspedes, ha renunciat a la seva acta de regidor electe per «discrepàncies» amb Rabasco.

Segons confirmà ell mateix, els motius obeeixen a l'existència de «greus diferències en el decurs de la campanya electoral». Aquestes sembla que se centraren en la seva orientació. A la seva carta de renúncia, signada davant el comitè local d'ASI, Céspedes al·ludeix a la situació de «manca de suport i confiança» existent entre ell i Rabasco per poder desenvolupar correctament el càrrec de regidor. Céspedes sols renuncia al seu càrrec electe, però no es dóna de baixa de l'agrupació, ni de la seva pertinença al comitè local.

Pel que fa a Joaquín Rabasco, no va voler aprofundir en els motius de la dimissió del seu número dos, i es va limitar a afirmar que la seva actuació obeïa a «motius personals». En substitució de Céspedes és previst que es proclami regidor el número tres de la candidatura, Ezequiel Ramos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.