algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

PSOE, PSM i UM han arribat a un principi d'acord per governar plegats

Francisca Ramon serà la batlessa i el repartiment d'àrees tindrà lloc la setmana que ve

PSOE, PSM i UM arribaren despús-ahir vespre a un principi d'acord per governar plegats l'Ajuntament de Pollença durant els pròxims quatre anys. Ara per ara, el que ja tenen clar les tres formacions polítiques que previsiblement conformaran el futur govern municipal és que la batlessa de Pollença serà la candidata socialista, Francisca Ramon. Cal recordar que el 13-J passat, el PSOE va ser la llista més votada, que amb 1.838 vots aconseguí treure cinc regidors. El PSM va rebre el suport de 997 electors, fet que es va veure traduït en tres regidors. UM, amb 843 vots, ha passat de tenir-ne un a dos regidors. L'increment experimentat en el nombre de representants municipals ha permès a UM actuar com a partit frontissa a Pollença. No obstant això, ara per ara, només el PSOE ha festejat UM.

El principi d'acord a què han arribat aquestes tres formacions polítiques es resoldrà, però, la setmana vinent. De fet, serà quan tengui lloc el repartiment d'àrees entre els deu representants municipals que conformaran el futur equip de govern.

Això sí, cal comentar que ahir vespre l'executiva del PSOE havia de ratificar l'acord a què arribaren els candidats dels tres partits polítics, abans de continuar les negociacions. Si més no, fons del partit anunciaren que l'executiva donaria suport al pacte negociat amb el PSM i UM. El pacte PSOE, PSM i UM deixa defora els independents, tant els de Pollença (Unió Pollencina Independent) com els del Port de Pollença (Unió Mollera Pollencina).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.