nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 22°
26°

La Policia deté un home per abandonar els fills menors en un cotxe tota una nit

Juan B.G., un home de 43 anys, va ser arrestat per funcionaris del Cos Nacional de Policia acusat d'haver deixat abandonats els seus tres fills menors de 9, 11 i 14 anys respectivament, a l'interior d'un cotxe a la plaça Alexander Fleming de Palma, on passaren a causa d'això tota la matinada del dissabte al diumenge.

Segons explicaren fonts policíaques, el detingut va deixar els tres nins tancats dins el vehicle i es dirigí a un bar nocturn del carrer Joan Miró per trobar-se amb la seva companya sentimental. Un veí de l'esmentada plaça s'adonà a les 9 del dematí de diumenge de la presència dels al·lots i avisà una patrulla. Els agents desplaçats confirmaren que havien passat tota la nit allà i que el seu pare els havia dit que havia de «fer unes coses», però que el dia següent els «aniria a recollir».

Juan B.G. tenia antecedents previs, algun d'aquests per tràfic d'estupefaents, i després d'efectuar algunes gestions els efectius del 091 es desplaçaren al bar de la zona de Gomila on treballa l'al·lota d'aquest, que fa tres anys va ser clausurat en ser arrestat el propietari per venda de cocaïna i èxtasi. Un cop allà varen trobar l'individu, que va ser arrestat per abandó de menors.

Segons sembla, el cotxe on estaven tancats els fills del detingut podria haver estat sostret a Manacor, ja que pertanyia a un veí de la localitat i tenia el pont fet. A més, les manetes de les finestres no eren al seu lloc, per la qual cosa no es podien baixar les finestres. Els infants afectats varen ser traslladats a un centre d'acollida de menors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.