algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
26°

Els veïns del Secar estan enfrontats pel futur camp de futbol de La Unió

Es disputen l'ús de l'únic solar per a equipaments esportius de la barriada

Els veïns del Secar de la Real estan enfrontats. El motiu no és un altre que l'inici de la construcció del futur camp de futbol de La Unió. Les obres ja s'han iniciat en un gran solar de 9.040 m2 situat entre els carrers Pinar, Joaquim Rosselló i Abat de la Real i identificat als plànols del PGOU de l'Ajuntament com a espai de propietat municipal reservat a equipament esportiu d'ús públic i domini públic.

Els veïns d'aquests carrers s'oposen que el camp de futbol es faci en «l'únic espai públic destinat a zona esportiva del Secar». Segons assegurà Francisco Suárez «aquest camp de futbol serà emprat per part de La Unió, una entitat privada, el tancaran i no serà un equipament esportiu per a tota la barriada. Si es construeix aquest camp de futbol es limita l'opció a futurs equipaments i no volem que sols hi hagi un camp de futbol».

De la seva banda, el president del Club Deportivo La Unió, Juan Jiménez, assegura que «aquest és un club de futbol en què juguen tots els joves de la barriada. Diuen que som un club privat quan no és vera, l'únic que volem és un camp de futbol municipal, com tenen molts d'equips de barriada. Fins ara hem jugat en uns terrenys privats, a cas Vicari, i aquest és l'únic solar per a equipaments esportius del Secar. Fa 20 anys que demanam el camp de futbol i sempre ens havien dit que l'Ajuntament no tenia solars a la barriada pel seu alt valor cadastral. Ara que hem trobat aquest hem aconseguit el suport de les associacions de veïns per aconseguir un lloc digne on practicar el nostre esport. Nosaltres no som una entitat privada ni tenim ànims de lucre, sols volem un camp igual que les altres barriades de Palma, que ens deixin jugar. Tenim 10 equips i 190 al·lots i el 90% són d'aquí».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.