cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
27°

El PSM mantindrà la reforma circulatòria si ocupa la batlia i el PSOE la deixarà sense efecte

La reforma circulatòria que es troba pendent d'aplicació al centre de la ciutat pot ser un dels primers punts de discussió a l'hora de fer efectiu el futur pacte de govern de l'Ajuntament de Sóller, segons es desprèn de l'opinió que tenen sobre el tema els diferents partits polítics amb possibilitats d'assumir la batlia el proper dia 3 de juliol.

Així, l'actual batle en funcions, Joan Arbona, ha assegurat que de continuar ell ocupant la batlia per un possible pacte amb el PSOE, no sols durà endavant la reforma circulatòria, sinó que la farà encara més extensa aprofitant que la prolongació del carrer de Cetre ja és una realitat i la reforma circulatòria que s'ha de dur a terme no ho preveia. «Amb aquest nou vial s'obren moltes més possibilitats». Una de les mesures que Arbona aplicaria immediatament seria la d'augmentar al màxim els carrers unidireccionals, la qual cosa considera imprescindible.

Per la seva banda, el candidat a la batlia pel PSOE i probable batle si fructifica un pacte de progrés, Ramon Socias, ha estat també contundent en assenyalar que si ell es converteix en la primera autoritat del municipi, deixarà sense efecte la reforma circulatòria d'Alcover. Socias recorda que en el seu moment, quan es va discutir la proposta entre els membres del pacte de govern, el PSOE sol·licità la redacció d'un informe tècnic elaborat per experts en el tema que no dubtaria a tornar demanar abans de moure res.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.