algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
28°

Gran desplegament de ràdios i televisions per seguir la jornada

Les ràdios i les televisions de les Illes Balears ha preparat un gran operatiu per fer un seguiment d'una jornada electoral que es preveu emocionant fins al darrer moment. Si ahir Diari de Balears va palesar l'esforç informatiu que faran els mitjans audiovisuals del Grup Serra, avui ho vol fer amb els companys d'altres grups.

A les 20 hores, la COPE-Mallorca interromprà la retransmissió del Mallorca-Celta de Vigo per informar de les primeres impressions dels candidats. Una hora i quart després començarà el programa especial dedicat a les eleccions. Serà possible gràcies al desplegament de quaranta professionals i a l'ajut de Jeroni Albertí, Joaquín Ribas de Reyna, Toni Montserrat i Francesc Quetglas, que analitzaran els resultats. Des de les 20 hores fins a la 1.30, la SER informarà del procés de recompte i de les reaccions dels partits amb un equip coordinat per María Jesús Armendáriz. Des d'Algaida, Titoieta Ràdio també oferirà als seus seguidors un especial informatiu dedicat a la campanya.

Com també Canal 4 Televisió, que com els altres mitjans repartirà els seus equips entre les seus dels partits i el centre de recollida de dades situat a la Llonja.

Ràdio Nacional d'Espanya no en serà una excepció. A partir de les 20 hores, quasi cada trenta minuts realitzarà una desconnexió territorial per difondre els resultats de les Illes .

TVE-Balears ha previst un dispositiu tècnic per poder fer connexions en directe amb nou punts d'atenció informativa diferent: Ajuntament de Formentera, seu del Consell Insular de Menorca, seu de TVE a Eivissa, Consolat de Mar i locals del PP, PSOE, PSM, UM i EU-Els Verds. Serà, doncs, una nit, la d'avui, en què tots els mitjans faran un esforç suprem per complir amb el seu deure de mantenir informats els ciutadans i les ciutadanes de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.