cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

Els líders del PP diuen que votar un altre partit és votar contra ells

Els conservadors tancaren la campanya a la plaça Orson Welles

Els candidats del PP, Jaume Matas, Joan Fageda i Carlos Ripoll, digueren als assistents al seu acte de cloenda de campanya que votar qualsevol altre partit era votar en contra d'ells. Els conservadors reuniren unes set-centes persones a la plaça Orson Welles de la barriada de Son Gotleu amb l'atractiu d'escoltar els seus líders i gaudir d'un bon tiberi.

El primer a intervenir fou Carlos Ripoll, candidat al Parlament europeu, que atacà Unió Mallorquina per presentar-se coalitzada amb el PNB i al PSM per fer-ho amb Convergència i Unió. Joan Fageda, que pujà a l'escenari acompanyat dels membres de les llistes autonòmica i municipal, demanà un darrer esforç als assistents perquè «només ens falta un poc per tenir la majoria absoluta i, si no la tenim, els altres s'uniran contra el PP». Fageda criticà que l'oposició diguessin «inaugurador» i sostingué que, «si inaugur, és perquè puc». A continuació el candidat popular a la batlia de Palma enumerà les millores que, al seu parer la ciutat ha aconseguit durant el seu mandat i algunes de les que estaven per venir si obtenia la majoria absoluta.

Tancà l'acte Jaume Matas, candidat a la presidència del Govern, agraint als presents l'entrega i la dedicació que havien oferit durant tota la campanya.

Matas insistí amb els arguments que ha emprat al llarg dels darrers quinze dies. El presidenciable conservador afirmà que el seu aval era la feina realitzada des del Govern, mentre que els partits de l'oposició només presentaven crítiques i paraules. Segons Matas, la Comunitat Autònoma de les Illes Balears és un model de prosperitat, envejat a tot a l'Estat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.