algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

La platja de Portocristo queda sense el servei de socorrisme de la Creu Roja

La caseta no dispensarà atenció fins que no es firmi el conveni amb l'Ajuntament

La platja de Portocristo, terme municipal de Manacor, no disposa actualment del servei de socorrisme que ofereix la Creu Roja perquè no s'ha signat el conveni amb l'Ajuntament. La caseta de socorrisme de la Creu Roja que està situada devora la platja de Portocristo està completament tancada al públic, amb la gravetat que si algú es fa mal o es nega no disposarà dels serveis de primers auxilis.

En les portes de la caseta es pot llegir un cartell signat per l'Assemblea Local de la Creu Roja de Manacor que diu: «Pregam que disculpin les molèsties però ens és impossible, per qüestions legals, tenir obert aquest local de primers auxilis al públic fins que l'Ajuntament de Manacor no firmi el conveni de col·laboració amb Creu Roja».

Jaume Perelló, actual president de l'Assemblea Local de la Creu Roja de Manacor, ha manifestat que «el local està tancat i no realitzam el servei de socorrisme i cures a les platges perquè, de moment, no s'ha signat el conveni anual amb l'Ajuntament de Manacor». Perelló ha explicat que la situació està completament clara: «No podem iniciar la nostra activitat sense comptar amb el conveni signat, d'una banda perquè si no ens garanteixen la quantia econòmica que cobram anualment no podem començar a fer feina i de l'altra, consideram que no és gaire correcte que facem un servei sense la corresponent autorització municipal».

El delegat de Benestar Social a l'Ajuntament de Manacor, Gabriel Gibanel (PP), ha llevat importància a aquest assumpte i ha negat que no hi hagi hagut un principi d'acord entre les dues entitats. Gibanel ha explicat que «no és veritat que hi hagi cap desacord entre el consistori manacorí i l'Assemblea de la Creu Roja. Malgrat que encara no s'ha signat el conveni, no estarem molt de temps a formarlitzar-lo».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.