algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Fortes queixes d'un grup de veïns de Portocristo per la pudor del circ

Les casetes d'atraccions s'han ubicat devora els habitatges de la zona del Rivet

Un gran nombre de veïns, comerciants i propietaris de restaurants dels passeigs del Rivet i del Cap d'Estoi de Portocristo s'han queixat, aquest cap de setmana, de la ubicació del circ vora els seus habitatges i de la mala olor que se'n desprèn. Segons els veïns, el seu malestar es va iniciar quan dimarts passat al matí començaren a arribar els remolcs del circ i tallaren bona part del carrer limítrof amb el torrent.

La situació va assolir connotacions conflictives en el decurs dels dies propers, ja que les instal·lacions de les diferents atraccions s'estengueren i ocuparen la totalitat dels solars de la banda dels passeig del Cap d'Estoi. A partir d'aquell moment, la pudor i el renou dels animals salvatges començaren a envair l'ambient de la tranquil·la zona.

«El dia que muntaren el circ, ens trobàrem molt impedits per executar la nostra feina. Els seus remolcs ocupaven tota l'amplària del carrer i restàrem plegats de mans durant bastant de temps, així que no poguérem transportar les nostres embarcacions», afirmà un comerciant de la zona. Aquest va afegir que «ni l'Ajuntament ni l'empresa d'atraccions en cap moment no ens varen avisar que s'havia d'instal·lar el circ al nostre barri, cosa que ens ha sorprès bastant».

Un grup de veïns de la finca que està devora els solars ocupats per les casetes del circ es manifestà en contra de la seva situació, ja que «no és el lloc adient per col·locar un espectacle d'aquestes dimensions».

Una de les veïnes va afirmar que «durant aquests dies ha estat insuportable, la terrible olor de les bèsties i les mosques vironeres que entraven a través de les finestres del meu pis em varen obligar a tancar no només les persianes, sinó també les vidrieres. Ja us podeu imaginar la calor terrible que hem passat durant el cap de setmana».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.