algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Més de 20.000 turistes desbordaren els serveis de Palma a causa del mal temps

El gruix procedia de la Platja de Palma, Calvià i les badies d'Alcúdia i de Pollença

Prop de vint mil turistes visitaren ahir Palma procedents de la Platja de Palma, Calvià i Andratx, la zona de Cala d'Or, Cala Rajada i les badies d'Alcúdia i de Pollença, segons fonts de la Policia Local de Palma. El cel encapotat provocà que fossin molts dels residents a les zones turístiques els qui aprofitassin el dilluns per fer la seva visita cultural a la ciutat.

Segons explicaren a Diari de Balears els responsables de les empreses d'autobusos de línia que fan les rutes entre Palma i les destinacions abans esmentades, «el nombre d'autocars que s'han posat en funcionament avui s'ha triplicat. Això no suposa cap novetat. Quan arriba la temporada ja estam previnguts i desplaçam molts més vehicles els dies que està ennigulat. Avui matí podem haver davallat fins a Palma més de cinc mil persones entre totes les companyies que operam a la part forana, en un dia normal són moltes menys les que vénen. Si a més a més fa dies com els que hem tingut darrerament sols davallen els residents als pobles, els turistes queden i aprofiten la platja al màxim».

De totes maneres, no són tots els que pugen als vehicles els que arriben fins a Palma. Molts d'ells tenen com a destinació els pobles de l'interior propers a les seves zones de residència durant les vacances. «Avui hi ha hagut molta de gent que ha anat des del Port d'Alcúdia fins a Pollença i el port i una de els excursions que té més èxit és la que du la gent de la zona del Llevant fins al mercat de Felanitx».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.