algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
28°

Cort endarrereix l'entrada en vigor de l'ampliació de l'ORA a Cala Major

Començarà a final de mes per una ordenança que n'allarga l'aplicació

La reimplantació de l'ORA (Ordenança Reguladora d'Aparcament) a Cala Major s'endarrerirà fins a final de mes, a causa d'una possible modificació de l'ordenança que l'Ajuntament està estudiant. La modificació suposarà ampliar de forma indefinida el temps del funcionament d'aquest sistema d'estacionament en la zona, fins ara només de sis mesos (de juny a final d'octubre).

Tal i com assegurà el regidor de Governació i responsable de Seguritat Vial, Joan Bauzà, l'entrada en vigor de l'ORA al carrer Joan Miró ja no depèn exclusivament de la instal·lació de les màquines "que s'estan col·locant des de la setmana passada", sinó de l'aprovació de la nova ordenança que allargaria a un any l'estacionament restringit. Segons explicà el regidor, Cort és a l'espera d'aquesta aprovació per instaurar al mateix temps tot el procés d'ORA, tant l'ampliació de temps com la d'espai.

Com es recordarà, Bauzà anuncià fa unes setmanes l'increment de la superfície destinada a l'ORA fins al límit amb el municipi de Calvià, el que comporta la instal·lació de dues noves màquines expedidores. Aquesta ampliació de l'ORA a nivell de superfície i de temps es deu a la constant insistència per part de les associacions de veïns i comerciants de Cala Major i Sant Agustí.

De moment, segons informà Bauzà, ja s'estan executant les obres pertinents a les voravies per a la instal·lació de les dues noves màquines expedidores, Per a les antigues, la preinstal·lació ja està feta de l'any passat i només cal posar l'aparell. Així mateix, s'estan ultimant les senyalitzacions que delimiten la zona blava que, enguany, s'allarga fins a Calvià.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.