cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 22°
29°

Una desfilada original i colorista però breu

Ahir es va fer l'acte de cloenda del concurs de carrosses i comparses

La desfilada de carrosses i comparses que es va realitzar ahir a Manacor com a acte de cloenda de les Fires i Festes de Primavera va destacar per l'originalitat dels participants, però hi va intervenir un nombre molt menor de gent que els anys anteriors. En l'apartat de carrosses, s'hi presentaren un total vuit participants que obtingueren vuit premis.

El primer premi, amb una dotació de 150.000 pessetes, va ser per a la carrossa anomenada Festa i Cossiers, realitzada per l'AMPA de Sant Francesc d'Assís. El segon premi, de 100.000 pessetes, se l'endugué Fantasia Persa, de l'AMPA del col·legi Sant Vicenç de Paül, i el tercer, amb 50.000 pessetes, va ser per a Vikingos, a càrrec del grup Vilafranca balla i bota. El quart premi va ser per a Cavalls de Cartró, creada per l'AMPA del col·legi Puresa de Maria; el cinquè per a Bodegó d'embotits, de l'AMPA de La Salle; el sisè per a Geometria en colors, de l'AMPA de Jaume Vidal; el setè per a Pitufilàndia en Primavera, de l'Associació de Veïns del Serralt, i el vuitè va ser per a Universíada 99, realitzada per l'Associació de Veïns de sa Torre.

Pel que fa a l'apartat de comparses, s'hi varen presentar 14 amb més de deu integrants. El primer premi va ser per a Sa Vinya de sa Graduada, organitzada per l'AMPA del centre d'educació infantil Antoni Maura, que estava composta per 123 membres. El segon premi va ser per a Embotits i Pagesos, del col·legi La Salle, i el tercer va ser per a Festa i Cossiers, de l'AMPA de Sant Francesc d'Assís.

El quart, cinquè i sisè premis varen ser per a Les filloles de la mar, de l'AMPA de Simó Ballester, Bitxos de sa Torre i Caparrots de La Salle.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.