algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
23°

La població pateix talls d'aigua de tres hores al dia des de fa tres setmanes

Ahir s'iniciaren les obres per connectar un pou privat a la xarxa general que solucionarà el problema

La població d'Algaida està patint talls d'aigua durant tres hores al dia des de fa gairebé tres setmanes. Aquests talls es produeixen entre les 19 i 20 hores, que és quan la gent consumeix més aigua.

Aquesta circumstància ha provocat fortes queixes entre els veïns ja que no es tracta de la primera vegada que es produeix una situació similar. Fa uns quants estius que Algaida pateix talls d'aigua, ja que darrerament els pous baixen de cabal per la manca de pluges.

El batle d'Algaida, Jaume Jaume, va reconèixer que durant el dia s'han produït problemes. Segons va explicar, això és conseqüència que «els pous estan a un nivell molt baix d'aigua i és sobretot durant l'horabaixa quan hi ha més interrupcions».

Els talls s'acusen més a la part alta del municipi d'Algaida, on es necessita una major pressió de les bombes impulsores per arribar a les cases.

Ahir es varen iniciar les obres per connectar les canonadaes des d'un pou particular a la xarxa general de subministrament d'aigua.

L'empresa Ferrosser, que és la concessionària del subministrament d'aigua al Consorci del Pla de Mallorca, és l'encarregada de dur a terme les obres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.