algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

El parc de les Estacions quedarà obert al públic el proper dissabte

El batle l'estrenarà acompanyat de la ministra de Justícia, Margarita Mariscal

El pulmó verd del centre de Palma, el projecte estrella de l'Ajuntament i el finalment «accessible» espai recreatiu, és a dir, el parc de les Estacions, s'obrirà al públic el proper dissabte a les set de l'horabaixa de manera oficial.

L'empresa constructora que executa les obres del parc, Dragados i Construcciones, lliurarà, després de moltes corre-cuites, el parc "només la part acabada, és clar" al batle de Palma, Joan Fageda. El batle aprofita l'avinentesa de la visita de la ministra de Justícia, Margarita Mariscal, per tallar la cinta aquest cap de setmana a l'esperat parc, que tant ha fet patir, d'altra banda, ciutadans, minusvàlids i partits polítics.

El projecte, com es recordarà, s'adjudicà el mes de novembre passat i hi començaren a fer feina a un ritme accelerat amb la ferma intenció d'enllestir el parc per al 25 de maig, just abans de les eleccions. Durant les tres darreres setmanes de maig, uns 150 treballadors han estat fent feina de dilluns a diumenge tots els dies i totes les nits per tal de fer via i poder, així, complaure els polítics municipals i complir amb el termini de temps previst. Finalment, i després de moltes aventures, l'Ajuntament ha aconseguit posar a la disposició dels ciutadans el famós parc, justament en plena campanya electoral.

Si més no, malgrat haver finalitzat les plantacions, les pèrgoles, els monticles de terra, els paviments i la passarel·la, la totalitat del projecte encara està per veure. I és que falta construir l'altra part del projecte, que fa referència a l'aparcament subterrani, situat just davall de les avingudes de la plaça d'Espanya. Les obres del futur pàrquing es duran a terme en una segona fase, tal com va precisar l'arquitecta del projecte, la catalana Carme Pinós.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.