algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

Els magatzems més grans del Japó s'interessen pel cabell d'àngel

El representat de Mitsukoshi també vol comprar sabates d'alta qualitat

Els grans magatzems més importants del Japó, Mitsukoshi LTD s'han interessat per la compra de cabell d'àngel produït a la comarca del Raiguer.

El representant de la firma japonesa a Tokio, Yasu Lida, visita aquestes dies les empreses del Raiguer. El programa oficial de visites se centrava fonamentalment en les fàbriques de calçat, però, curiosament, Yasu Lida ha mostrat interès per les empreses d'agroalimentació. I ha estat, precisament, a la fàbrica especialitzada en confitures de Consell, Vefruit, on Yasu Lida s'ha interessat per la importació de cabell d'àngel.

La gerent del CDER, Antònia Ordines, digué després que el que pretén Mitsukoshi LTD és vendre el cabell d'àngel com si fos un producte selecte. Per això, des del CDER ja s'ha proposat a l'empresa fer envasos petits i en què s'expliqui l'elaboració del cabell d'àngel. Ordines explicà que amb la visita del representant d'aquests grans magatzems del Japó s'ha aconseguit un dels principals objectius previst en el programa ExRaiguer, que consisteix en la promoció dels productes de la comarca a diferents països de tot el món. El CDER no només volia captar l'atenció dels compradors per al calçat d'alta qualitat, sinó també per a altres productes fabricats al Raiguer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.