algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El batle Rotger denuncia per injúries la candidata socialista Armengol

Un fullet del PSOE l'acusa d'embutxacar-se 40 milions amb la seva gestió

El batle d'Inca, Pere Rotger (PP), ha presentat una denúncia al jutjat d'instrucció número quatre contra la portaveu socialista Francina Armengol i el número tres de la nova llista del PSOE, Bernat Vallori, per un presumpte delicte d'injúries.

La causa de l'acusació s'ha de cercar en un fullet de propaganda política que el PSOE va repartir per tota la ciutat on s'acusava el PP de polititzar les diferents associacions i entitats cíviques del municipi, incorporant molta gent vinculada a aquestes entitats a la nova llista municipal dels conservadors. Dins aquest pamflet al darrer paràgraf s'afirma, referint-se a Rotger, que «en definitiva la quantitat d'improvisacions i llenegades reflecteix el que ha estat la seva gestió aquests quatre anys i que li han suposat 40 milions per a la seva butxaca».

Segons figura a la denúncia aquesta afirmació «a més de ser falsa, es tracta d'un contingut absolutament injuriós ja que s'indueix els lectors a creure que Rotger s'ha apropiat d'aquests doblers com a conseqüència del seu càrrec com a batle». Rotger justificà que no ha denunciat el PSOE sinó els dos candidats de forma personal perquè assegura que té testimonis que diuen que eren aquestes persones les que repartien els pamflets al carrer.

Rotger adjunta a la denúncia un justificant on s'especifica que el seu sou anual com a batle és de 2.375.340 pessetes, ja que no compta amb dedicació exclusiva i fa feina també a l'Institut de Desenvolupament Industrial, una empresa pública. El batle considera les acusacions com un atemptat contra la institució ja que «l'altre sou que tenc no té res a veure amb l'Ajuntament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.