cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
12°

Educació afirma que només s'havia previst una nova aula al Blanquerna

El Govern atribueix el retard de les obres a la manca de constructors disponibles

La Conselleria d'Educació ha justificat el retard que porten les obres d'ampliació del col·legi Blanquerna del Pont d'Inca en el fet que inicialment no es varen poder trobar empreses interessades a dur-les a terme.

D'aquesta manera es vol respondre a les crítiques formulades per l'Associació de Pares i a la manifestació de protesta per la situació que protagonitzaren dimecres passat. El Govern balear va convocar dos concursos públics per adjudicar el projecte declarant-los deserts en no haver-se presentat cap constructor, per la qual cosa al final es va fer una contractació directa.

Tots aquests tràmits varen endarrerir de forma notable el començament d'unes obres que estaven previstes per realitzar-se durant l'estiu amb l'objectiu de no interferir en el curs. Malgrat aquest fet, la Conselleria assegura que les feines s'han desenvolupat prenent totes les mesures de seguretat necessàries per la qual cosa no existeix un perill real per als al·lots.

A més, Educació ha volgut deixar ben clar que el projecte contractat preveia només una nova aula i no quatre com així afirmen els pares. D'altra banda s'ha especificat que l'enderrocament parcial de l'aula multiusos construïda per l'Ajuntament ara fa dos anys, era del tot necessària per fer l'obra ja que l'escola no podia créixer per cap altre lloc ja que no hi ha més metres de solar disponibles per a ús educatiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.