cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

La Sala obliga a censar des de la setmana que ve tots els cans perillosos

El registre es començarà per sa Coma i els veïns disposaran d'un mes per fer-lo efectiu

L'Ajuntament de Sant Llorenç obliga, a partir de la setmana que és a punt de començar, a censar tots els cans de races considerades «perilloses».

El batle, Mateu Puigrós, emetrà un ban per donar publicitat a aquesta normativa, i s'hi especifiquen totes les races que s'han de censar. En concret en són afectades: el doberman, el rottweiler, el pit bull, el dog argentí, el dog de Burdeus, el mastí napolità, l'american stassorbshire i el bull masptiss.

Per registrar els cans, els seus propietaris hauran d'anar a les dependències municipals a partir de les 13.00 hores i el dia de la setmana que s'assenyali.

Els veïns disposen d'un termini màxim d'un mes per complir amb aquests tràmits excepte que el ca sigui un cadell. En aquest cas tenen mig any de temps per anar a registrar-lo.

Per dur a terme el cens de manera ordenada, el batle ha decidit que es comenci a elaborar per la localitat costanera de sa Coma, ja que és una de les que té més problemes de cans a lloure. Aquesta normativa sols afecta els animals considerats perillosos, atesa la disponibilitat material i pressupostària de la Sala, que no permet realitzar el cens de tots els cans que hi al municipi.

A més d'aquesta iniciativa, el decret de batlia que recull aquesta normativa també ordena a la Policia Local que procedeixi a la recollida de tota classe de cans que no estiguin acompanyats de cap persona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.