cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Investiguen l'habitatge del detingut per l'assassinat a la Costa d'en Blanes

La Guàrdia Civil no descarta que el mòbil del crim sigui un fet sentimental

L'únic detingut per ara a causa de l'assassinat a la Costa d'en Blanes a Calvià, Agustí F., va abandonar el seu apartament d'una manera molt precipitada el dia del crim. El passat dissabte vespre la Guàrdia Civil va realitzar un escorcoll a l'apartament situat en el número 6 del carrer de Bartolomé Borràs Mayor, en el barri de Sant Agustí de Palma. Aquest és l'habitatge que ocupa l'únic detingut. Per la Benemèrita és una dada molt important el fet que aquesta casa es trobàs molt desordenada i remoguda, la qual cosa fa pensar que el sospitós va abandonar el lloc d'una manera precipitada. L'escorcoll del domicili i tota la documentació que s'ha trobat del sospitós podrien aclarir l'assassinat del malagueny Antonio Andrades Andrades.

Ahir vespre, el jutge de València va perllongar la detenció i va ordenar el traslladat a Palma del sospitós.
El fet que la gelera d'Agustín F. estigués plena d'aliments, alguns d'ells amb data de caducitat recent, és un dels altres indicis que fan pensar a la Benemèrita sobre la precipitació en sortir de casa d'aquest individu.

A l'apartament varen aparèixer retalls de diaris en els quals s'informa de diferents confiscacions de droga. Això és un indici més que aquest crim pugui estar relacionat amb el tràfic de droges. No obstant això, la investigació continua i apareixen altres posibles mòbils, sobretot relacionats amb afers sentimentals.

De fet, al domicili no varen aparèixer restes de droga, encara que sí molta documentació útil, que en aquests moments està sent sospesada per les autoritats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.