algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Breus

• Pòrtol

Trobada d'entitats L'agrupació escolta Soca-Arrel de Pòrtol ha organitzat per avui la primera trobada d'entitats cíviques amb motiu de la festivitat del seu patró, sant Jordi. La festa començarà a la plaça de Can Flor amb la presentació de la Fira. En aquest indret també hi haurà una exhibició de gimnàstica. Durant tot el matí, a la plaça de la Constitució es faran tallers de cuina primitiva i de siurells. A partir de les 10.30 h., el carrer Major acollirà la mostra de les entitats i la piràmide de paper del GOB. Al llarg del matí també hi haurà jocs de gegants, taller de recicltage de paper, ballada i ofici religiós per acabar amb una torrada popular. L'horabaixa és previst continuar la festa amb una gimcana i més tallers i exhibicions esportives. B.M.M.

• Inca

Volta en vespa Les noves generacions del PP d'Inca han organitzat per avui la XVIII Marxa en Vespa, en la qual és previst que hi participin prop d'un centenar de joves. La marxa, que partirà d'Inca, realitzarà el seu recorregut passant per Marratxí, Santa Margalida i sa Pobla, on es visitarà el Museu de la Joguina i es dinarà. DdB.

• Lloseta

Llista del Partit Popular Prop de 300 persones assistiren al sopar de presentació de la candidatura municipal del PP de Lloseta, que serà encapçalada per Margalida Capó. En els primers llocs de la llista hi seran presents José María Escudero, María del Carmen Batanàs, Pere Joan Planas, Antoni Ripoll, Joan Abrines i Pep Miquel Campaner. Capó va exposar que tots s'hi presenten amb il·lusió i capacitat de governar amb honradesa i eficàcia, sense vendre falses promeses sinó un programa realista i factible per a tots els llosetins. PAU REYNÉS.

• Vilafranca

Col·legi públic Es Cremat El Consell de Govern, segons una proposta de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports, ha aprovat adjudicar la construcció de quatre aules noves al col·legi públic Es Cremat, de Vilafranca, a l'UTE formada per Pavimentos Quimipres Baleares SL i Obras y Pavimentaciones Man SA. El cost de l'ampliació del centre escolar serà de 56.695.000 pessetes. El termini d'execució de les obres és de sis mesos. Actualment, el centre escolar Es Cremat té tres unitats d'educació infantil, sis de primària i dues d'ESO. El centre educatiu acull 210 alumnes. M.F.

• Campos

Associació comerciants L'Associació de Comerciants i Empresaris del municipi de Campos ha organitzat la tercera edició de la mostra de productes i objectes que es realitzen a la localitat. Aquesta mostra, sota el lema «Fet a Campos», que es pot veure avui dintre el recinte de la Fira de Maig, té com a objectiu promocionar i fomentar el petit comerç i la indústria de la població així com el de reviscolar l'economia del municipi. La mostra conté les exposicions d'art floral, argenteria, antiguitats, brodats, ceràmica, cordatge de cadires, edicions campaneres, fàbrica de punt, ferros forjats, fotografia, manualitats, marès obrat, perruqueria, pintures, restauració de pintura i talla artística. M.F.

• Capdepera

Creació d'una plaça L'Ajuntament de Capdepera ha aprovat fer una modificació de les Normes Subsidiàries per permetre l'ampliació de cambres a un establiment hoteler. Aquesta reforma no es podia dur a terme perquè no s'ajustava a la normativa urbanística en vigor. A canvi, el propietari ha cedit un solar situat a cala Agulla on es podrà construir una zona verda. M.F.

• Sóller

Premi Avui diumenge, a partir de les 20.30 h., tindrà lloc, al centre cultural can Dulce, l'acte de lliurament del premi de reconeixement de mèrits que l'ASCP ha creat i que es lliurarà a aquell solleric que hagi destacat per qualque cosa. En aquesta primera edició, el guardonat ha estat Joan Estades Ensenyat, un home avui jubilat i que durant la seva vida ha fet moltes coses pel bé del poble de Sóller. Avui dedica el seu temps a recollir dades interessants de l'Arxiu Municipal, una tasca que assegura que li agrada molt. Fins ara ha recollit gran quantitat de malnoms antics de Sóller i de Fornalutx, i dades sobre emigrants sollerics. M.A.C.

• Andratx

Desclassificacions El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) ha demanat la desclassificiació d'un grapat d'urbanitzacions en les al·legacions que ha presentat en les Normes Subsidiàries del municipi. Segons els ecologistes, Andratx té actualment un creixement urbanístic i turístic absolutament desbocat tant dins el sòl urbà com l'apte per urbanitzar en sòl rústic, i citen com a exemples llocs com ara el Port d'Andratx o Camp de Mar. Això es tradueix en una expansió exagerada de la construcció de places turístiques i residencials, que afecta negativament la qualitat dels recursos naturals i la qualitat de vida dels habitants. DdB.

• Bunyola

PP a Palmanyola El PP de Bunyola ha presentat la seva candidatura municipal, que està encapçalada per l'actual batle, Miquel Mateu. La formació conservadora també ha presentat la candidata a la batlia pedània de Palmanyola. Es tracta de Cristina Munar Prats, que ocupa el quart lloc de la llista. La renovació és la característica més significativa de la candidatura del PP de Bunyola, que conjuga elements com experiència, joventut i il·lusió. Un dels objectius de l'oferta electoral és la potenciació dels lligams d'unió i de cooperació entre els nuclis de Bunyola i de Palmanyola, després de la conflictivitat que ha marcat la legislatura que està a punt d'acabar. DdB

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.