algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

La nova plaça Constitució s'inaugura després de mesos d'obres i reformes

Es va descobrir una placa al·lusiva a l'any en què la plaça fou cedida al poble pel comte d'Empúries

Ahir migdia, i en el marc de la Fira de Maig, es va procedir a la inauguració de les reformes que s'han duit a terme durant els darrers mesos a la plaça Constitució, en un acte que va comptar amb la presència de la presidenta del Consell Insular de Mallorca, Maria Antònia Munar, el vicepresident, Pere Sampol i la consellera de Vies i Obres, Mercè Amer, a més del batle, Joan Arbona, la majoria de regidors, i un nombrós públic.

El batle va obrir el torn d'intervencions tot recordant els fets que l'any 60 feren que la font deixàs el lloc que ara torna a ocupar i que no fou altre que la cada vegada major presència de vehicles i esmentà que ara s'han recuperat alguns elements que llavors havien estat retirats. Finalment digué que aquesta d'avui és la plaça que els sollerics necessiten i desitjà que la poguessin gaudir molt de temps. Maria Antònia Munar va dirigir també unes paraules destacant que hagi estat una obra feta íntegrament per sollerics.

Després d'unes paraules de Pere Sampol, les Valentes Dones procediren a descobrir una placa que recorda el moment en què la Plaça va aconseguir la titularitat pública gràcies a la cessió que en va fer el comte d'Empúries.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.