algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

L'oposició fa tornar enrere projectes municipals per valor de 73 milions

Els doblers s'empraran en la creació d'un poliesportiu al quarter General Luque

Els tres grups de l'oposició (PSOE, PSM i II) varen aconseguir en el darrer ple fer tornar enrere inversions per un valor de 73 milions de pessetes que havien estat aprovades per l'equip de govern del PP a l'anterior ple, gràcies a l'absència d'un regidor socialista. Aquests doblers seran destinats a la construcció d'una zona poliesportiva al quarter General Luque.

Amb aquesta finalitat l'oposició va presentar i aprovar gràcies als seus onze vots una moció d'urgència proposant la revocació de les dotacions pressupostàries per a vuit projectes diferents. La millora del poliesportiu Mateu Cañellas, el clavegueram del carrer pare Cerdà, o el pla Mirall són les obres més importants que han quedat ara aturades.

El batle, Pere Rotger, ha quedat obligat a convocar un ple la propera setmana per a l'aprovació del nou projecte del poliesportiu que comprèn la construcció d'un camp de futbol, uns vestidors, un camp de futbol 7 i el corresponent enllumenat.

L'oposició defensà que amb el nou poliesportiu es descongestionarà el poliesportiu Mateu Cañellas, que serà emprat sobretot per a l'atletisme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.