algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

Les NS obligaran a fer expropiacions forçoses per allargar els carrers

El PP acusa el PSOE d'haver retardat massa l'aprovació

63838
Segons el grup popular el retard de l'aprovació de les NS provocarà un cost molt alt a la Sala.

La revisió de les Normes Subsidiàries (NS) recentment aprovades per l'equip de govern socialista obligarà a fer unes quantes expropiacions forçoses a l'hora d'haver d'allargar els carrers de la localitat que estan previstes dins la normativa urbanística.

Així ho ha expressat la candidata a la batlia pel grup popular, Maria Rosa Puig, qui a més ha criticat que «l'equip de govern socialista ha badat molt per dur a terme l'aprovació de la revisió de les Normes Subsidiàries». Segons Puig, «s'han passat les dues darreres legislatures sense posar-se d'acord sobre la normativa i durant aquests vuit anys la gent ha tingut temps de fer construccions a uns carrers en què les noves NS preveuen que s'hauran d'allargar els carrers quan es faci necessari el creixement urbanístic». La candidata popular recrimina que «aquesta circumstància suposarà per a l'equip de govern que regenti l'Ajuntament que es vegi obligat a fer expropiacions forçoses o comprar a uns preus alts les cases que s'han fet per així enderrocar-les i obrir els carrers per allargar-los. Obligatòriament, les arques municipals se'n ressentiran d'això».

El batle d'Algaida, el socialista Jaume Jaume, malgrat que reconeix que l'aprovació de les Normes s'han retardat molt, no entén «com és que el Partit Popular diu tot això ara, quan durant tots aquests anys hem consensuat les NS amb el grup popular i la resta dels partits en representació municipal».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.