cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Una persona mor en col·lidir el seu vehicle contra un cavall a Ferreries

El turisme sinistrat va sortir pel costat dret de la carretera i tombà

Un tràgic i estrany accident va tenir lloc a Menorca durant la matinada d'ahir. Devers les 3.00 hores el conductor d'un turisme, identificat com J.C.A., de 47 anys i resident a Menorca, va morir després d'atropellar amb el seu turisme un cavall que havia envaït la calçada de la carretera entre es Mercadal i Ciutadella.

Segons informaren fonts del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de Menorca, el sinistre va tenir lloc a l'esmentada via en el punt quilomètric 24'8 de la carretera general de Menorca, en un tram recte de perfil descendent situat en el terme municipal de Ferreries.

El conductor del turisme Peugeot 405 amb matrícula de Barcelona B-5402-JV col·lidí contra un cavall que, després d'escapar d'una finca agrícola situada als voltants del lloc, havia envaït la calçada. Després del xoc, que provocà també la mort de l'èquid, el turisme sortí de la calçada pel marge dret i tombà sobre la vorera.

J.C.A., únic ocupant del vehicle, va ser atès per una unitat UVI mòbil que havia estat deplaçada al lloc a través d'un avís telefònic al 061, i patí traumatismes interns que li ocasionaren la mort en el lloc del succés, sense que els facultatius poguessin fer res per reanimar-lo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.