algo de nubes
  • Màx: 12.18°
  • Mín: 7.77°
12°

Un vigilant troba una motxilla amb dos milions a Manacor i els retorna

Un vigilant de seguretat que exerceix la seva professió a l'Hospital de Manacor va protagonitzar un episodi d'honestedat que no és gaire habitual en la nostra societat. Aquest va trobar una bossa del tipus motxilla esportiva que contenia, a més de llibres i una cartera amb documentació personal de qui l'havia perduda, una gran quantitat de doblers en metàl·lic, i la va retornar.

Els fets varen tenir lloc a mitjan setmana passada, devers les 21.30 hores del vespre. El vigilant telefonà a la Comissaria de Policia de Manacor visiblement nerviós. Tot just haver rebut la comunicació, la Sala del 091 envià una unitat de ràdio-patrulla per verificar la manifestació verbal que havia efectuat l'interlocutor.

Una vegada que hagueren arribat, els agents comissionats al centre hospitalari confirmaren la versió donada pel vigilant, però a més precisaren que la quantitat exacta de doblers que contenia la bossa era d'1.990.000 pessetes. La bossa i els doblers quedaren dipositats en l'oficina de denúncies, a l'espera de ser reclamades pel seu propietari.

Efectius policíacs iniciaren una investigació a través de l'oficina de denúncies per intentar localitzar el propietari, i després d'àrdues gestions el trobaren. Es tractava d'un conductor d'ambulàncies que durant el dematí havia retirat els doblers de la seva entitat bancària per efectuar el pagament de l'entrada d'un pis que pretenia comprar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.