algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
22°

Troben mort a cops un indigent d'uns trenta anys en un carreró des Rafal

La víctima patí un cop al cap després d'una brega amb una persona que va fugir

Un home d'uns 30 anys, la identitat del qual s'està investigant, va ser ahir mort a la barriada des Rafal. La víctima va patir un cop al cap després de mantenir una baralla amb una altra persona. L'homicida va fugir i està sent cercat per la Policia.

El mort, un indigent que se sospita que podria ser estranger, va ser trobat en un petit carreró situat darrere de la benzineria des Rafal. El cadàver, que també presentava una lesió al braç, va ser descobert devers les 6.30 hores d'ahir per un jove que tornava a ca seva.

El testimoni, que va declarar que no sabia res del que havia passat, va avisar un treballador de la benzineria, el qual es va encarregar de telefonar a la Policia.

El lloc on aparegué el cadàver és un carreró que separa un bar d'un rentador de cotxes. A 15 metres del cadàver hi ha un porxo de fusta, propietat del bar, que va aparèixer amb la porta forçada. No es descarta que fos en aquest lloc on començà la brega.

Sembla que la víctima tenia uns cabells que podrien pertànyer a l'assassí. Una de les hipòtesis que sosté la Policia és que l'assassí i la víctima varen comprar una botella de vodka a la botiga de l'estació de servei. De fet, es va trobar una botella sobre un petit jardí, molt a prop del cadàver. Els responsables de la benzineria varen comprovar que durant la nit es va efectuar la venda d'una botella de vodka valorada en 1.700 pessetes que podria ser la mateixa trobada per les forces de seguretat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.