algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

L'Associació Benèfica Minusvàlids desenvolupa una gran tasca humanitària

Els beneficiaris directes de la iniciativa són un total de vint-i-una persones discapacitades físiques i psíquiques

«La promoció d'un sentiment solidari» emergeix de l'Associació Benèfica Minusvàlids de Vilafranca que desenvolupa des de fa gairebé tres anys, una lloable tasca, allunyada de tot convencionalisme, que en última instància pretén promoure «un sentiment solidari i de convivència envers la gent que ens envolta».

L'origen d'aquesta història eminentment humanitària sorgí d'una manera espontània, des del més pur atzar i poc temps després, es projectaria cap a l'exterior en el març del 1997, que fou el primer acte de constitució. Els beneficiaris directes de la iniciativa són un total de vint-i-una persones discapacitades físiques i psíquiques, en diferents graus de minusvàlua aprovats pels credencials de l'IBI amb el vistiplau del Consistori del poble. Segons els estatuts de l'Associació, els minusvàlits gaudeixen d'una quantitat monetària fixa del 20% dels ingressos totals.

Una complexa xarxa de persones treballa constantment per dur endavant aquesta mena d'organisme, desvinculat totalment de qualsevol connotació política. Tanmateix, l'Associació compta amb una estructuració interna plenament constituïda que s'articula en base a tres grans eixos: acció, ajuda i secretariat social. L'acció humanitària és l'àmbit del col·lectiu que recapta més fons; de fet, l'organisme gairebé es beneficia de les activitats que es duen a terme en el mateix local de l'Associació ubicat al carrer dels Reis de Mallorca de Vilafranca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.