algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Un jove ataca els seus pares amb una destral i els fer de gravetat a Son Servera

Victoriano Ramos, de 66 anys, ha perdut un ull

Victoriano Ramos Zurtzo, de 66 anys, i la seva esposa Maria Francisca Castillo Morales, de 64, es troben ferits freus després que el seu fill els atacàs amb una destral i amb una barra en el domicili familiar. Una telefonada a la Policia Local de Son Severa devers les tres i mitja de la matinada d'ahir va avisar del que estava passant en una planta baixa del carrer de Carmelites.

El comunicant, un veí, explicà que escoltava crits i molt de renou. Davant això una patrulla es va dirigir a l'adreça indicada i es va trobar el matrimoni d'edat avançada amb ferides de distinta consideració. També hi havia el suposat agressor, en estat de gran nerviosisme. El jove, que no té antecedents penals, va ser arrestat, mentre que el matrimoni va ser evacuat amb urgència a diferents centres de Palma i Manacor.

Un portaveu sanitari va explicar que a Maria Francisca li varen aplicar 14 punts de sutura a la cara i al coll. Pareix esser, però, que l'estat més preocupant és el de l'espós, que tenia un dels ulls molt afectat. Victoriano Ramos va ser traslladat a Son Dureta, on el varen intervenir quirúrgicament sense poder evitar que perdés l'ull. Una neboda de la víctima va declarar ahir que Maria Francisca està fora de perill: «No pot moure la boca i està molt nerviosa, però el seu estat no és molt greu».

El motiu de l'agressió no és clar, però els investigadors afirmen que podria tractar-se hipotèticament d'una possible addicció a les drogues de Francisco Ramos que, això no obstant, no és considerat un jove conflictiu. L'incident a Son Servera no va ser ahir vespre l'únic on la protagonista fos una destral. En una coneguda discoteca del passeig Marítim un client, al qual li havia estat prohibida l'entrada per uns porters, va tornar posteriorment molt enfadat i amb una destral amb actitud amenaçant. Immediatament es va donar avís a la Policia Nacional i Local, els quals varen detenir finalment l'individu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.