algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Mor atropellada a Llucmajor en baixar del cotxe en què circulava sense mirar

La dona era iugoslava, i discutia amb el seu company sobre el conflicte armat en el seu país

Aleksandra Davidovic, de 41 anys, va ser atropellada mortalment per un Suzuki Samurai amb matrícula PM-BS que era conduït per un home les inicials del qual corresponen a F.L.C., de 42 anys. A aquest li va ser practicada l'etil·lometria, que resultà negativa.

Segons informaren fonts de la Guàrdia Civil de Trànsit, la víctima viatjava a bord d'un cotxe Alfa Romeo amb matrícula alemanya en companyia del seu company sentimental, que és teutó per la carretera que uneix Llucmajor amb l'Arenal sobre les dues de la matinada d'ahir.

Des que va començar la guerra als Balcans, la parella havia entrat en una dinàmica de discussions. Ell és alemany i ella era natural de Belgrad. A l'interior del vehicle en què transitava la dona començà una nova i acarnissada discussió. La parella parlava crispadament sobre la conveniència o no dels bombardejos, cosa que va obligar el seu company a aturar el cotxe, del qual baixà pràcticament en marxa a l'alçada del quilòmetre 6'900 de l'esmentada via, en un tram recte de calçada.

La víctima travessà la carretera en un gran estat d'ofuscació, cosa que motivà que no s'adonàs que el Suzuki circulava per allà en aquells tràgics i desafortunats moments. El totterreny l'atropellà sense que el conductor pogués fer res per evitar-ho, i ho va fer de manera tan violenta que llançà la dona a l'aire, i aquesta va caure després per un desnivell més enllà de la vorera.

La víctima perdé la vida pràcticament a l'acte, atesa la violència del xoc. Els sanitaris desplaçats al lloc del sinistre no pogueren fer més per ella que certificar la seva defunció. La Benemèrita posà en coneixement de l'autoritat judicial l'òbit de la dona, i s'ordenà el consegüent aixecament del cadàver i el seu trasllat al dipòsit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.