algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Dos residents retenen un atracador en una llar de gent gran de Palma

Un policia resultà ferit quan provava de traslladar l'assaltant a Comissaria

Dues persones grans, de 70 i 75 anys, aconseguiren aturar i reduir un jove que havia sostret una bossa en una residència de la Tercera Edat del carrer Reverend Bartomeu Pons de Palma. Els dos homes es trobaven en el local passant l'estona amb diversos jocs recreatius devers les cinc de l'horabaixa de dijous. En aquell moment, i aprofitant un descuit, un jove s'introduí a la residència i robà una bossa a una de les residents. Davant dels crits de la víctima, els dos homes reaccionaren i interceptaren la fugida de l'individu quan es dirigia cap a la porta.

L'assaltant es posà agressiu i, armat amb una xeringa hipodèrmica, clavà l'agulla en repetides ocasions a les mans dels dos homes, a més de fer una forta mossegada a un d'ells, però sense aconseguir amollar-se, per la qual cosa es desesperà.

Testimonis presencials comissionaren telefònicament una patrulla del Cos Nacional de Policia perquè acudissin al lloc. Quan arribaren els agents, trobaren l'agressor, que va ser identificat com Juan Sebastián R.P., de 28 anys, estès a terra amb la cara coberta de sang, i que era subjectat per diverses persones. Els agents procediren a traslladar-lo immediatament a dependències policíaques, però quan l'introduïen dins el cotxe aquest començà a pegar coces a un dels agents, que resultà lesionat, al mateix temps que l'amenaçava de mort i l'insultava. A més, el delinqüent desencaixà una de les portes del vehicle policíac, ja que topà amb ella quan intentava fugir.

Les autoritats sanitàries hagueren d'intervenir en els fets, davant del nombrós grup de persones lesionades, ja que resultaren ferits l'atracador, un policia i els dos homes de la residència de la Tercera Edat que havien aconseguit atrapar el lladre, tot i la seva furibunda resistència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.