nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Barrachina serà cap de llista del PP perquè no hi ha cap altre candidat

Ahir migdia finalitzà el termini sense que ningú no volgués assumir el càrrec

Francesc Barrachina, actual batle de Son Servera i president del comitè local del PP, serà el candidat a la batlia pel partit conservador en no presentar-se cap altra persona que volgués assumir la responsabilitat d'un cap de llista.

El termini per presentar candidatures finalitzava ahir a les 12 del migdia tal com es va decidir en l'assemblea convocada el passat dia 29 de març. Cal recordar que en aquesta reunió també es va arribar a la conclusió que es convidaria tots els afiliats del PP perquè els qui volguessin presentassin la seva candidatura, però finalment no s'ha presentat ningú més.

Divendres que ve s'organitzarà una reunió en què Francesc Barrachina, com a president del comitè local del PP, informarà oficialment que no s'ha presentat cap altra candidatura més que la seva, i que a partir d'aquí la resta del comitè hi podrà dir la seva per a la confecció de la llista amb què el partit es presentarà.

En un principi, s'havia parlat que els actuals regidors del partit conservador, Miquel Àngel Calviño, que té la delegació de Cultura, i Agustí Vives, la d'Hisenda, podrien encapçalar la llista amb vista a les properes eleccions. Emperò cap dels dos no han decidit finalment presentar la seva candidatura, malgrat que hi ha hagut un bon grapat de militants que els ho han demanat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.