nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.42°

Josep Juan Cardona: «Esper que mai més un acord s'hagi de tornar enrere»

Satisfacció en el PP-Balears amb el nou president dels conservadors pitiüsos

«Esper que mai més decisions preses per majoria no s'hagin de tornar enrere», declarà ahir a Diari de Balears Josep Juan Cardona, el nou president del PP-Eivissa que substitueix el dimissionari Joan Colomar. Cardona, que va ser elegit per unanimitat en l'executiva dimarts, creu que l'enfrontament entre «sensibilitats» del PP-Pitiús ha acabat o és a punt d'arribar a la seva fi, com demostra el fet de la seva elecció.

Més prudent es mostrà a l'hora de valorar el preu que es pagarà per la imatge de divisió interna que s'ha donat en els darrers mesos: «Això no ho sabrem fins al dia de les eleccions. Ara ens toca dur endavant un projecte per a Eivissa i hem de saber explicar la feina feta per l'Illa durant els darrers anys».

El conseller d'Agricultura, Comerç i Indústria té clar que els comicis del 13 de juny tindran un marc diferent al que havien tingut fins ara. Només dues grans candidatures es disputaran el vot: d'una banda el Partit Popular i d'un altra el pacte que agrupa tota l'esquerra. De tota manera, Josep Juan Cardona relativitza la unitat del progressisme, ja que ha aparegut una candidatura verda no intengrada en l'agrupació d'electors que dóna suport a Pilar Costa. Cardona també insisteix en què «és més fàcil fer el programa d'un partit que de cinc partits».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.