algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

La proliferació d'obres en temporada turística preocupa el sector hoteler

L'Ajuntament de Capdepera exigirà més mesures de seguretat i controlarà amb rigor el renou de les màquines

El sector hoteler de la zona costanera de Capdepera es mostra molt preocupat davant la proliferació d'obres de construcció d'hotels i apartaments que estan sense acabar en plena temporada turística. Segons ha explicat el vicepresident de l'Associació Hotelera Cales de Capdepera, Miquel Àngel Flaquer, «hem presentat un escrit al batle de Capdera, Joan Pascual (UCAP) i al delegat d'Urbanisme, Joan Llull (PP), manifestant la nostra preocupació davant la gran quantitat d'obres inacabades que hi ha a principi de temporada turística i la manera com això ens pot perjudicar».

En teoria, les obres d'infraestructura i excavacions s'han de paralitzar en començar les festes de Setmana Santa, segons l'ordenança de policia i bon govern que té aprovat l'Ajuntament de Capdepera, però, segons Flaquer, «molts incompleixen aquesta normativa i això suposa per al sector hoteler molts de perjudicis perquè els clients se queixen del malestar i del renou que provoquen les obres».

El delegat d'Urbanisme i Turisme Joan Llull (PP), va explicar que «les obres d'excavació i d'infraestructura no es poden dur a terme des de dimecres a vespre, però les obres interiors es poden realitzar mentre compleixin les normes de seguretat». Llull afirma que «pel que fa a la part de l'Ajuntament, exigirem que es col·loquin les xarxes i tancats corresponents com a mesura de seguretat. Així mateix, els policies controlaran diàriament el nivell de decibels per evitar la contaminació acústica que poden generar els forts renous i les vibracions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.