algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
21°

La majoria de carrers del centre canviaran el sentit de circulació

La reforma, que tindrà un cost elevat, estarà en marxa d'aquí a un mes

Els diferents partits polítics han aconseguit ja consensuar la proposta de reforma circulatòria que té com a objectiu bàsic descongestionar el centre de la ciutat.

La regidora de Governació, Isabel Alcover, ha admès que aquesta reforma comportarà també una important despesa ja que obligarà instal·lar un gran nombre de noves senyalitzacions, però creu que és la millor.

Grosso modo, podem dir que el carrer Isabel II serà de sortida cap a Palma fins a l'encreuament de la Volta Piquera i el tram següent (fins a la carretera de Palma) serà de doble sentit. L'Avinguda Jeroni Estades serà sols de baixada en direcció al mercat, mentre que el carrer de Sa Lluna servirà per sortir de Plaça, és a dir com era antigament.

Per entrar al centre de la ciutat des de la carretera de Palma, s'haurà d'optar per Cetre i Gran Via, mentre que al carrer de Sa Mar i per anar a Biniaraix s'hi haurà d'accedir voltant pel carreró d'en Figa, d'en Bou i pel camp de futbol. El carrer de Sant Jaume serà en direcció al centre i Sant Bartomeu serà en direcció al centre Sanitari, és a dir direcció inversa a l'actual.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.