nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Medi Ambient farà fora les barques del Mollet «en un temps prudencial»

Els usuaris consideren aquesta amenaça com una «mesura de coacció» i anuncien protestes

El director general de Ports i Litoral, Alejandro Lacour, afirmà ahir que si els usuaris del mollet de s'Estanyol no treuen les barques del recinte ho farà el Govern.

Lacour esmentà que a hores d'ara s'està notificant l'inici de l'expedient sancionador als usuaris que encara tenen les embarcacions amarrades dins el mollet i una vegada resolt es procedirà a treure-les. Lacour no donà cap data per escometre aquesta actuació, i es limità a assenyalar que s'esperarà «un temps prudencial per actuar». Les barques que s'hagin de desallotjar es traslladaran a un depòsit específic que no va precisar.

Actualment hi ha prop d'una quarantena d'embarcacions dins l'aigua i els usuaris es neguen a treure-les, d'acord amb la decisió de la darrera assemblea de l'associació. Així mateix, no descarten mobilitzacions si es fa efectiva aquesta «mesura de coacció» anunciada per Lacour.

Des de la directiva de l'Associació, ahir es tornà a fer referència a la manca de coherència del Govern a l'hora d'al·legar els motius per tancar el mollet. El seu president, Francesc Borràs, esmentà que «fins ara ja ens han donat tres versions diferents. En primer lloc, ens digueren que era per manca de seguretat, en segon lloc perquè s'havia de destinar a altres usos i ara, a la darrera compareixença del conseller Ramis en el Parlament, es digué que era perquè no pagàvem la quota d'ús de les instal·lacions des de l'any 1995».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.