algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

El batle Coll protesta per l'exclusió del municipi de la ruta cicloturística del Pla

«El Govern balear no només aplica una política en benefici del seu partit sinó que també fa ús de l'engany i de la mentida». En aquests termes i visiblement enfadat es va manifestar a Diari de Balears el batle de Santa Eugènia, Miquel Coll després de conèixer el traçat definitiu que seguirà la ruta cicloturística del Pla, en la qual no s'inclou el municipi.

Coll ha relatat que «sense donar cap tipus d'explicació, la Conselleria de Foment ha modificat la ruta eliminant el tram de dos quilòmetres que, segons el projecte que es va enviar a l'Ajuntament, afectava el nostre municipi i, curiosament pel que sembla tampoc no inclou cap poble governat per un partit que no sigui el PP». El nou projecte de la ruta, que comença a Biniali preveia que el punt d'inici fos el Camp d'en Gall: una finca municipal situada al costat de la carretera vella de Sineu.

Segons els documents aportats pel batle, el mes de desembre de l'any passat, el departament de carreteres del govern va sol·licitar a l'Ajuntament un informe pronunciant-se en relació al projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.