algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
18°

Ha mort el tio Quico, gran patriarca del poblat gitano de Son Banya, als 72 anys

Pedro Cortés no superà la malaltia que patia feia dos mesos

El poblat de Son Banya ha quedat orfe. A les sis del matí d'ahir moria Pedro Cortés, més conegut com el tio Quico, a l'hospital de Son Dureta a causa d'una indisposició. Enrere quedaven gairebé trenta anys al capdavant d'una comunitat gitana afectada per la marginació social i amb el problema de les drogues en cada racó dels seus habitatges.

El tio Quico, de 72 anys, no es trobava bé durant la nit del dimarts. Després de sopar demanà auxili a un dels seus i fou traslladat fins a l'hospital de Son Dureta. Els metges encarregats de les urgències començaren a efectuar tot tipus de proves, però aviat es comprovà que alguna cosa no anava bé. Pedro Cortés patia diabetis i fa dos mesos sofrí una embòlia que el deixà molt malparat. Tot un grapat d'afeccions varen robar-li la vida a les sis del matí.

Quan els habitants de Son Banya varen conèixer la mala notícia, el poblat es convertí en un lament per la mort del seu patriarca. El cadàver del tio Quico va ser traslladat des de Son Dureta al Tanatori II del cementiri del Bon Sosec a les onze i mitja del matí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.