algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Quinze detinguts a Palma en un gran dispositiu contra la droga i la prostitució

Nou immigrants il·legals varen ser arrestades en l'escorcoll d'una casa de cites

Sis persones varen resultar detingudes per efectius del Grup segon d'Estupefaents del Cos Nacional de Policia de Palma sota l'acusació de tràfic d'estupefaents en una espectacular intervenció dilluns passat.

Les identitats dels detinguts es corresponen amb les següents: Antoni P.M., conegut joier mallorquí, de 54 anys; la companya sentimental d'aquest, Gabriela Q.A., de 48 anys; els dos fills d'aquesta, Miguel Àngel M.Q. i Francisco Miguel M.Q., de 23 i 29 anys respectivament; José Antonio L.M., de 48 anys; i Cristina C.M. de 33, que regenta una coneguda casa de cites.

Feia temps que la Policia investigava les possibles activitats il·legals d'Antoni P., ja que se l'havia relacionat amb compradors habituals de drogues. Mitjançant vigilàncies i seguiments, els agents de l'autoritat seguiren el joier i la seva companya fins un punt determinat del terme municipal de Marratxí.

Allà, aquests es trobaren amb un altre dels detinguts, José Antonio L.M., i la Policia pogué observar com tots tres realitzaven diverses entregues de droga. Els agents s'hi acostaren i un dels acusats llençà a terra un paquet. Els agents el recolliren i interceptaren 150 grams de cocaïna, per la qual cosa els tres varen ser detinguts.

En la mateixa operació varen ser detingudes nou joves estrangeres la identitat i nacionalitat de les quals no s'ha fet pública. Aquestes presumptament es prostituïen a l'esmentada casa del carrer Marià Canals de Palma i que es trobaven a l'Illa com a immigrants il·legals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.