nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 12°
14°

La possessió de Son Amer formarà part d'una xarxa de refugis de muntanya

El Consell de Mallorca ha pagat 170 milions de pessetes per la finca

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, i els propietaris de la finca de Son Amer varen signar ahir dematí l'escriptura que acredita l'institució com a propietària de la possesió, situada al terme municipal d'Escorca. La signatura va tenir lloc a la seu del carrer Palau Reial de Palma.

L'operació s'ha tancat per 170 milions de pessetes, per la qual cosa s'ha carregat a una partida específica del pressupost general.
La finalitat d'aquesta adquisició és destinar els terrenys al programa La ruta de pedra en sec, que desenvolupa el departament de Foment i Ocupació del Consell, i consisteix a crear una xarxa de refugis de muntanya per poder recórrer la serra de Tramuntana sense haver-se d'enfrontar a problemes d'allotjament.

L'extensió de la finca va ser mesurada per darrera vegada en 103'5 hectàrees (135 segons consta a l'escriptura) i compta amb una casa de possessió de 1.500 metres quadrats.

Son Amer s'unirà a la xarxa ja existent que constitueixen les possessions dels Tossals Verds i de la Trapa, a més de l'estació telegràfica de Moleta, situada al terme municipal de Sóller. La intenció del programa és que en un futur, quan s'hagin completat les adquisicions, els mallorquins tenguin al seu abast set refugis de muntanya estratègicament situats. Un per cada finca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.