algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
11°

Pares i professors insten la Sala perquè Huguet torni a ses Escoles

Al·leguen que el zelador ajustava la seva jornada laboral a la del centre

L'Associació de Pares d'Alumnes (APA) i el claustre de professors de ses Escoles han acordat enregistrar a l'Ajuntament una sol·licitud a través de la qual es demana que Joan Carles Huguet torni al centre com a zelador.

El motiu d'aquesta petició és que Huguet ajustava la seva jornada a la del centre escolar, mentre que l'operari de la brigada que hi ha designat ara se'n va a les 2.30 hores. Aquesta circumstància fa que durant tot el capvespre no hi ha ningú vora la barrera ni al servei dels mestres per les tasques que l'hagin de menester, com traslladar botelles de gas butà per les estufes.

Segons s'explicà des de l'APA, el claustre també s'ha decidit a emprendre aquesta iniciativa pel bon servei que fins ara els ha donat Huguet.
Aquesta actuació dels pares i del claustre obeeix principalment a les declaracions del regidor de Serveis Generals, Sebastià Artigues, que afirmà que si el centre requeria els serveis d'aquest zelador en concret la Sala analitzaria la possibilitat de tornar-lo destinar al centre docent. Tot i que per aquesta tasca normalment es designen els operaris de la brigada de major edat.

Joan Carles Huguet ahir encara estava destinat a la zona de Bahías, on s'encarrega de la neteja dels carrers i contenidors de fems. Huguet es troba a l'espera de nous esdeveniments, així com el sindicat CNT, del qual és afiliat, i té coneixement de tot el procés. Des del sindicat no es rebutgen altres actuacions si Huguet no torna a la seva tasca anterior, tot i que la Sala pot traslladar els operaris d'un lloc a l'altre segons les necessitats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.