algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

El color blanc dels taxis, la nova fita per als conductors afiliats a la Pimem

El nou model del vehicle compta amb el suport de les associacions de veïns

Els taxistes afiliats a la patronal Pimem es concentraran ara "després d'haver-se sortit amb la seva amb la reimplantació del sistema de torns municipal" en el color del cotxe. Tot sembla indicar que els taxistes d'aquest col·lectiu poden tornar a triomfar en aquest tema, i és que la seva darrera proposta pel que fa al disseny del vehicle (color blanc amb les bandes decoratives en posició vertical) compta amb el suport «incondicional» de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma i la Federació Palmesana d'Associacions d'Entitats Ciutadanes (FEPAE).

Així ho explicà ahir el portaveu de la Pimem, Gabriel Moragues, que assegurà que estan pendents que l'Ajuntament prengui una determinació per poder ja, amb vista al mes de març, conduir amb el nou model de taxi.

Segons Moragues, molts de taxistes esperen fins al març, el mes abans de temporada alta, per comprar-se un nou vehicle, i per això, cal que Cort s'apressi per tal que els taxistes sàpiquen a què atenir-se. El portaveu de la patronal comentà que amb la introducció del nou model de taxi hi hauria una coexistència d'ambdós colors durant un període de cinc anys.

Per la seva banda, el regidor de Governació a Cort, Joan Bauzà, va insistir que el taxi hauria de mantenir el color negre ja que, segons el seu parer, forma part de la imatge de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.