muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

Veïns de Jornets, indignats perquè el batle no fa res per obrir la plaça

Miquel Ferrer s'excusa apuntant que li falten més informes jurídics

Els veïns del llogaret de Jornets, a Sencelles, mostraren la seva indignació davant l'actitud que adoptà, en el transcurs de la sessió plenària d'ahir, el batle Guillem Ferrer (PP) i també la resta de regidors de l'equip de govern. No es mostraren predisposats a tornar a obrir la plaça de Jornets, com estan demanant els habitants d'aquest petit nucli.

El batle va anunciar que demanarà més documents «perquè ara tenc dos informes que es contradiuen, un del secretari de l'Ajuntament de Sencelles i l'altre del Consell Insular de Mallorca».

L'Ajuntament de Sencelles havia rebut dies enrere un informe redactat pels serveis jurídics del Consell on, a les conclusions, s'apuntava que la titularitat de la plaça de Jornets i del camí que travessa la plaça i connecta amb l'antic camí d'Inca a Costitx és pública. Cal recordar que la polèmica va esclatar quan el propietari de la possessió de Jornets, Antoni Planas Gual de Torraella, va tancar amb pilons un tros de la plaça del llogaret.

Ahir, els veïns de Jornets també retragueren al batle el fet que informàs tot d'una Antoni Planas de l'existència dels informes del Consell Insular i no a ells. Va ser aquí quan li varen demanar que fes tanta via en decretar l'obertura de la plaça com quant l'Ajuntament va concedir la llicència d'obres a Planas per tancar-la.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.