nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

El Govern no atura les urbanitzacions més polèmiques, segons el GOB

Són a segona línia o ja tenen el projecte d'urbanització aprovat

El Grup d'Ornitologia Balear (GOB) denuncià ahir que les directrius d'ordenació del territori (DOT) «no afecten la major part de les urbanitzacions i complexos hotelers més polèmics, malgrat les afirmacions i la publicitat que n'acompanyen la tramitació».

Segons l'organització «es tracta de terrenys amenaçats per urbanitzacions o complexos turístics que per diverses causes no queden afectats per les directrius».

Així, Son Durí, Sa Vinyola, Canyamel i AS16 (Alcúdia) es troben en segona línia; Son Ferrandell, Sangril·la, Es Pujol, Club del Sol, Can Porquer, Aucanada i Tuent tenen projecte d'urbanització aprovat; Son Espanyol, parc Bit, Camp de Polo de Campos i Es Canons queden excepcionats per la disposició transitòria sisena; Pula i Son Antelm són oferta complementària de camps de golf; finalment, Sa Font Santa es construirà per raons que els ecologistes no especifiquen.

El Grup Balear d'Ornitologia ressalta que tots aquests terrenys encara no han estat urbanitzats i que se situen en zones d'alt valor ecològic o paisatgístics. Demana per a ells una protecció efectiva.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.