muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Multa per una manifestació davant el president Matas a Ciutadella

El portaveu de Camí de Cavalls ha estat sancionat amb 75.000 pessetes

La Delegació del Govern espanyol a Menorca ha sancionat Manuel Lora, portaveu de la Coordinadora del Camí de Cavalls, amb el pagament de 75.000 pessetes per no comunicar a aquesta Administració l'organització d'una manifestació en favor del caràcter públic d'aquesta via. La concentració se celebrà durant una visita del president del Govern balear, Jaume Matas, a Ciutadella, on havia de pronunciar una conferència en el Cercle Cultural.

Abans de l'acte, Matas visità l'Ajuntament de Ciutadella, on fou rebut per les autoritats municipals. A la sortida de la casa consistorial (el Cercle cultural es troba a pocs metres de distància), membres de la coordinadora li entregaren un paper escrit amb les principals reclamacions de l'entitat.

El delegat del Govern central a Menorca, Clemente Ríos, confirmà ahir a Diari de Balears que s'ha imposat la sanció a Manuel Lora amb la ratificació de la delegada del Govern a les Balears, Catalina Cirer.

La coordinadora, no legalitzada, organitza manifestacions al Camí de Cavalls cada tercer diumenge de cada mes, però, en aquella ocasió, aprofitaren la presència de Matas a Menorca per convocar la concentració a Ciutadella i lliurar directament les seves reivindicacions al president.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.