algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Les reformes causen caos circulatori en el Pont d'Inca

Les obres de la reforma circulatòria a l'avinguda d'Antoni Maura del Pont d'Inca ja estan quasi acabades, els canvis de direcció dels carrers laterals ja s'ha dut a terme i tant sols queda ampliar el carrer de sa Farina i el de sa Cabana, però encara tenen lloc grans caos.

Les hores puntes del matí, migdia i vespre es converteixen en autèntics desordres tant a l'entrada com a la sortida del Pont d'Inca. Però són sobretot els vehicles que vénen de Palma en direcció a Inca els més afectats pels retards. Les cues arriben fins ben passada la barriada del Viver i les esperes arriben a ser de 10 a 15 minuts. Fins i tot, hi ha alguns veïns del Pont d'Inca que asseguren que per arribar a la urbanització de Can Lloro necessiten, almenys, 20 minuts.

La batlessa del barri del Pont d'Inca, Margalida Mesquida, creu que és un problema greu i espera que se solucioni a curt termini, però per ara són una realitat les grans cues de vehicles que s'arriben a formar. Per Mesquida, la solució està en la regulació del semàfor des Pont d'Inca i donar-li més temps a la posició de llum verda i possibilitar així la circulació de més vehicles en cada tongada.

La indignació generada entorn a les obres de reforma també la deixa sentir el president de l'Associació de Veïns des Pont d'Inca, Pere Fullana. Davant el caos circulatori, Fullana proposa eliminar la zona d'estacionament de l'avinguda Antoni Maura i també cercar altres opcions per tal de descongestionar els accessos d'entrada i sortida del camí de sa Cabana. Fullana aprofita per avisar del perill que hi ha en els carrers del nucli antic que s'han convertit en autèntiques autopistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.